a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

PROJEKT JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA
IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA

Image Alt

O projektu

learn Uči dalje!

O našem projektu

Projekt Uči dalje! namijenjen je osposobljavanju nezaposlenih mladih s otoka Korčule za poduzetništvo u kulturi, s naglaskom na stjecanje znanja i razvoj ideja, koja će im olakšati zapošljavanje ili pokretanje vlastitog posla.

Financiran je u cijelosti iz Europskog socijalnog fonda, operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. –2020. za dvogodišnju provedbu do 26. ožujka 2021. godine.

Svrha projekta je povećavanje zapošljavanja mladih osoba koje aktivno traže posao na otoku Korčuli i na razini Dubrovačko-neretvanske županije, u područjima ključnim za daljnji razvoj kulturnog poduzetništva na otoku.

Osposobljavanje nezaposlenih mladih u području samozapošljavanja za poduzetništvo u kulturi i turizmu organizacijom manifestacija festivalskog turizma. Kroz radionice će se podučavati i razvijati vještine za provođenje ovih manifestacija , poticati kulturni i festivalski turizam korištenjem kulturno povijesne baštine otoka.

Poticanje mladih i dugotrajno nezaposlenih osoba na razne oblike samozapošljavanja kroz provođenje IT radionica osnove izrade web i mobilnih aplikacija, izrade poslovnog plana kroz mentorstvo za start up fazu poslovanja te upoznavanje i educiranje mogućnostima financiranja ovakvih projekata.

Provođenjem kreativnih radionica poticati će se oblici samozapošljavanja, dizajniranje i kreativni rad, educirati i pripremiti sudionika za osmišljavanjem i izradu suvenira originalnih korčulanskih, otočkih motiva i logotipa na temelju autohtone kulture i prepoznatljivosti otoka. Kroz radionice će se nezaposleni educirati usvajanjem raznih tehnika, vještina i znanja.

Upoznajte nas!

U ovom videu predstavili smo projekt i planirane aktivnosti.
learn

Osnovni podaci o projektu

O projektu

Uči dalje!

Naziv projekta: „Uči dalje!“
Kodni broj: UP.01.3.1.01.0128
Korisnik bespovratnih sredstava: UDRUGA NOVI OTOK,VELA LUKA
Fond: Europski socijalni fond
Operativni program: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.Lokalne inicijative za zapošljavanje -faza ili Više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/ i

Operativni program


Kontakt osoba: Katica Smojver, 091/7939 479, katica.smojver@gmail.com

O projektu

Cilj i partneri projekta

Cilj projekta: Povećati zaposlenost mladih osoba koje aktivno traže posao na otoku i prostoru Dubrovačko neretvanske Županije u područjima ključnim za razvoj otoka, odnosno educiranjem mladih osoba i nezaposlenih pripadnika ranjivih skupina za poduzetništvo u kulturi i vezane kompetencija. Projekt promiče cjeloživotno učenje.
Trajanje projekta: Od 26.3.2019. do 26.03.2021.
Partneri na projektu: Sveučilište u Dubrovniku i Lokalna akcijska grupa LAG 5

O projektu

Ciljana skupina

Ciljana skupina: nezaposleni mladi u dobi do 29 godina, njih 42, koji kao lokalni dionici najbolje poznaju otok i nezaposleni pripadnici ranjivih skupina sa otoka.
Operativni program: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.Lokalne inicijative za zapošljavanje -faza III

O projektu

Vrijednost projekta

Ukupna vrijednost projekta: 805.852,96 KN
Iznos bespovratnih sredstava: 805.852,96 KN
Fond: Europski socijalni fond
Operativni program: Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.Lokalne inicijative za zapošljavanje -faza III
Više informacija o EU fondovima: https://strukturnifondovi.hr/ i http://www.esf.hr/operativni-program/
Kontakt osoba: Katica Smojver, 091/7939 479, katica.smojver@gmail.com

O projektu

Uči dalje brošura

Hvala svima koji su bili uz nas od pocetka projekta. Na LINKU mozete pogledati brosuru u kojoj je sve detaljno opisano na jednom mjestu, a radi cuvanja okolisa u print ide samo odredjeni broj kopija.