a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

PROJEKT JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA
IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA

Image Alt

RADIONICA INOVATIVNE METODE ORGANIZACIJE DOGAĐAJA, DRUGI CIKLUS, 17.I 18.02.2021.

Drugi dio radionice “Inovativne metode organizacije događaja” pod vodstvom predavača Žarka Dragojevića održano je 17. i 18. veljače 2021. godine putem Google Meet platforme / online streaminga. Nakon prvog ciklusa radionica u srpnju, detektirano je da su polaznici najbolje reagirali na iskustveni dio i “žive slike”, dok ih metodologija i teorijski dio djelomično zanimaju; ipak više vole praktične primjere. Iz tog razloga, drugi dio radionica je u fokusu imao upravo one teme koje spajaju multimedijalne materijale koji mogu utjecati na sve aspekte promatrača, a ujedno daju zanimljivu ideju ili služe kao inspiracija za nova ostvarenja.

Uz voditelja radionice, kroz dva dana trajanja bilo je ukupno 10 sugovornika. Tako je 17.veljače tijekom online sesije gostovao Sanin Karamehmedović iz poznatog dubrovačkog pop rock banda “Silente”, Alen Roki iz nagrađivane “Klape Kaše” (ujedno i urednik studentskog radija UNIDU – Sveučilište u Dubrovniku), Ivan Pecotić iz korčulanskog banda “Sixes” te Darija Mikulandra Žanetić u ime kazališne amaterske družine Kolarin iz Dubrovnika (također i voditeljica šekspirijanskog Midsummer Scene Festivala).

Prvog dana održavanja radionice također su sudjelovali pročelnik Odjela za komunikologiju Sveučilišta u Dubrovniku – red.prof.dr.sc. Mato Brautović te asistentica na Odjelu za komunikologiju – mag.rel.publ. Romana John. Dubrovačko Sveučilište ujedno je partner projekta “Uči dalje”, pa su ovim putem uzete izjave suradnika u cilju afirmacije mladih s Korčule za daljnjim školovanjem. Video prilog u trajanju od cca. 13 minuta snimljen je prethodno te emitiran uživo za vrijeme online streaminga.