a

Lorem ipsum dolor sit amet, conse ctetur adip elit, pellentesque turpis.

PROJEKT JE SUFINANCIRALA EUROPSKA UNIJA
IZ EUROPSKOG SOCIJALNOG FONDA

Image Alt

Zanimljiva radionica on line – dvodnevna-poziv od “Uči dalje! 17.-18.02.2021.

Poštovane/i,
pozivamo vas da se prijavite i da pratite našu on line radionicu, dvodnevnu , danas i sutra (17.0-18.02.2021) od 16,00 do 19,00 ” Inovativne metode organizacije događanja ” koja je dio našeg projekta “Uči dalje!” koju će voditi ” izvrsni ” Žarko Dragojević, glasnogovornik kazališta Marin Držić iz Dubrovnika a koji je pozvao zanimljive goste na radionicu !! u sklopu našeg projekta “Uči dalje!”
Drugi dan radionice će Žarko predstaviti jedno malo iznenađenje , jednu otočku razglednicu koja će vas svih iznenaditi i pokazati će nam kako bi to otočani mogli raditi ovakve razglednice ili slične aktivnosti dalje ! i na taj način povećavati broj gostiju na otoku i povećati zapošljavanje nezaposlenih osoba !! što su ciljevi naših projekata ! ( biti će nastupi udruga iz Luke i Blata ! )
Pozivamo Vas , jer spadate u zainteresirane dionike ovog projekta i radi vaše dosadašnje podrške našim projektima na čemu vam zahvaljujemo !
ISTO TAKO VAS POZIVAMO DA PREDLOŽITE VAŠIM UČENICIMA PRAĆENJE JER ĆE BITI ZANIMLJIVI GOSTI – IZ GRUPE SILENTE, SIXES, BICIKLISTI IZ VELA LUKE !! PRAĆENJE JE MOGUĆE PREKO PAMETNIH MOBITELA !!!
Hvala vam na podršci,
pozdrav iz udruge Novi otok

Link za prijavu : https://cutt.ly/Qk1XuQz